09:00 - 18:00 по будням
09:00 - 18:00
по будням
09:00 - 18:00
по будням
Категорії

Статьи

Як правильно використовувати споти

Такий тип освітлювальних приладів знайомий практично кожному. Споти зарекомендували себе як функціональні і надійні освітлювальні прилади, і у великій кількості присутні в сучасних домашніх і громадсь..

Як підібрати світильник в стилі флористика

Сучасний асортимент освітлювальних приладів дозволяє вибрати варіант, який підходить для конкретного інтер'єру. Розкішний кришталь вражає своїми переливами, витончений метал строгістю ліній, а лаконіч..

Як підібрати матеріал для абажура

Після перестановки, ремонту або заміни текстилю старий торшер перестав радувати око. Але викидати річ, яка не тільки красива, але і прослужила вірою і правдою не один рік нелогічно.А що, якщо змінити ..

Як освітити об'ємне приміщення в стилі лофт

З кожним роком популярність інтер'єрів в стилі лофт тільки зростає. І це цілком закономірно. Велика кількість вільного простору дуже подобається молодим творчим людям.Крім того лофт не вимогливий в оз..

Як обрати стельовий світильник

Як обрати стельовий світильникРізні приміщення диктують свої правила освітлення. Що добре у спальні, може мати недоречний вигляд у офісі. Потрібні різні технічні параметри, дизайн, матеріали. Сте..

Як обрати світлодіодний прожектор

Як обрати світлодіодний прожекторСфера застосування цього різновиду приладів є ширшою, ніж може здатися на перший погляд. За їх допомогою можна розвіяти темряву біля фасаду будівлі, чи то житлової, чи..

Як обрати світильники для спальні

Як обрати світильники для спальніРозкішна люстра з абажуром кольору пудри і кришталевими підвісками – бездоганна окраса опочивальні принцеси. Але у берлозі холостяка не місце такому предмету декору. С..

Як обрати люстру для вітальні

Як обрати люстру для вітальніУ цій кімнаті ми проводимо затишні сімейні вечори і влаштовуємо галасливі посиденьки з друзями, граємо з дітьми і п'ємо свою ранкову каву. Зал, як її нерідко називають, ви..

Як обрати люстру в маленьку кімнату

Як обрати люстру в маленьку кімнатуЗдавалось би, все просто: менша площа – менший світильник. Але є нюанси, які варто враховувати, щоб вибір був дійсно вдалим. Приміщення мають різніформу,висоту,стиль..

Як обрати кришталеву люстру

Як обрати кришталеву люструІскристий прозорий матеріал чудово поєднується з яскравим світлом. Оксид свинцю збільшує показник преломлення скла. Бажане придбання для дому, готелю, ресторану на протязі б..
#}